De ontwikkelingen van Vodafone 5G netwerk

Vodafone is al begonnen met het testen van de mogelijkheden van 5G, ook al is het in Nederland nog niet beschikbaar. Zo zijn ze er helemaal klaar voor als het echt zover is.

Wat is 5G en wat kan ik ermee?

5G is niet zómaar de volgende fase van mobiele netwerken. Natuurlijk zullen de apps op uw smartphone nog sneller laden, maar het gaat veel verder dan dat. 5G gaat de wereld zoals we die kennen veranderen. En biedt ongekende mogelijkheden die we deels nog niet kunnen voorzien.

Eén ding is zeker: 5G biedt met hogere snelheden, meer netwerkcapaciteit en ultrakorte responstijden volop nieuwe kansen voor bedrijven. The Internet of Things, Virtual Reality, Vodafone is ervan overtuigd dat 5G zowel ons persoonlijke als ons zakelijke leven flink zal veranderen.

Vodafone experimenteert wereldwijd met 5G

Zelfrijdende auto’s en drones. Ambulances die via een videoverbinding in contact staan met het ziekenhuis. Bellen met een 3D hologram. Een voetbalwedstrijd kijken door een virtual reality bril, alsof u in het stadion zit. Het wordt mogelijk dankzij het betrouwbare en snelle mobiele 5G netwerk. Vodafone werkt wereldwijd met bedrijven en overheden aan nieuwe 5G toepassingen en past die kennis ook toe in Nederland.

De feiten over het Vodafone 5G netwerk op een rij:

  • Vodafone is wereldwijd leidend in 5G met testprojecten in maar liefst negen verschillende landen.
  • Vodafone heeft 5G met succes getest en vertraging teruggebracht tot minder dan 2 milliseconden.
  • Vodafone heeft al 5G-bandbreedte gekocht in Engeland, Italië en Spanje. Daar komen binnenkort andere landen bij.

De evolutie van 5G

In deze gids laat Vodafone zien welke revolutionaire dingen mogelijk worden nu 4G evolueert naar 5G. Is het nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan een aantal praktijkvoorbeelden en toepassingen ter inspiratie.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!