Internationaal mobiel werken met Vodafone Business

Bekijk vier handige tips om internationaal te kunnen werken

Ondernemer Ralph heeft de perfecte combinatie gevonden tussen zijn twee favoriete bezigheden: surfen en zijn werk. Dankzij Vodafone Business verkent hij de wereld (en golven), maar is hij ook altijd online. Zijn inspirerende verhaal werkt aanstekelijk, misschien zelfs voor uw eigen bedrijf of onderneming. Ralph heeft het werken op locatie geperfectioneerd en deelt graag vier van zijn beste tips met u.

Blijf overal bereikbaar

Onbezorgd reizen door de hele EU terwijl u geen enkel telefoontje of email hoeft te missen, dat doet u met een 4G abonnement in combinatie met één van de allernieuwste toestellen. U heeft al een Vodafone Red Pro abonnement met onbeperkt bellen/SMS en 3GB data in 43 landen vanaf €27 per maand (Ziggo klanten krijgen daarbovenop korting én dubbele data).

Werk vanaf uw telefoon en laptop

Waarschijnlijk werkt u al vanaf uw telefoon en laptop in plaats van een desktop computer, maar bent u ook bekend met Wifi dat niet altijd even goed werkt. Met MultiSim Business kunt u internetten op meerdere apparaten met maar één abonnement. Dankzij een tweede simkaart, bijvoorbeeld voor uw tablet of laptop, bent u altijd en overal verzekerd van goed bereik. Geen MultiSim? Creëer dan eenvoudig een persoonlijk hotspot vanaf uw mobiele telefoon en surf in de meeste landen zorgeloos op het vertrouwde Vodafone 4G netwerk.

Toegang tot al uw bestanden

Als Vodafone Business klant heeft u overal toegang tot uw bestanden in de cloud én maakt u kosteloos gebruik van Office 365 en Skype. Wat dacht u van 1 TB (1.000 GB) opslagruimte waar u samen met uw collega’s gebruik van kunt maken? Office 365 werkt veilig en vanaf elk device (ongeacht uw browser) en maakt het delen van bestanden eenvoudig. Bovendien kunt u gebruikmaken van vertrouwde programma’s als Microsoft Word en Excel zonder ingewikkelde installatie. Samenwerken aan een presentatie of pitch? Bestanden zijn online gesynchroniseerd waardoor u zeker bent van de laatste versies. Meetings op elke locatie organiseert u via Skype. Met een stabiele verbinding en video-bellen lijkt het net alsof u gewoon op kantoor bent.

Blijf genieten!

Een zonsopgang boven de Alpen, het geluid van de Adriatische zee om bij in slaap te vallen of wat dacht u van sterren kijken vanuit uw tent aan de Noorse fjorden? Soms loont het om even niet met uw werk bezig te zijn. Ralph geniet elke dag van de beste golven en ontmoet allerlei nieuwe mensen (en potentiële investeerders) tijdens het reizen.

Meer weten over internationaal mobiel werken met Vodafone Business?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent internationaal mobiel werken met Vodafone Business.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!