Vodafone Flex Mobile: zorgeloos, overzichtelijk en flexibel

Met Vodafone Flex Mobile heeft uw bedrijf de flexibiliteit en zorgeloosheid die u wilt bij mobiele abonnementen. Flex Mobile is helemaal aan te passen aan uw wensen, nu en in de toekomst. Met één databundel voor het hele bedrijf en een einddatum voor alle aansluitingen. Flex Mobile is volledig schaalbaar en net zo flexibel als uw organisatie.

 

Zorgeloos

Een zorgeloze ervaring voor bellen en internetten in de EU en daarbuiten. Voor één bedrag gelden uw Nederlandse tarieven en databundel ook buiten de EU. Een 4G- en 5G-oplossing waarmee u altijd de hoogte snelheid geniet met Vodafone Flex Mobile.

Overzichtelijk

Uw hele bedrijf werkt met de diensten en met één databundel, wereldwijd te gebruiken met smartphones, laptops en tablets.

Flexibel

De gekozen Flex Mobile Company databundel kunt u op ieder moment aanpassen, al naar gelang de behoeften van uw bedrijf. Geen verrassingen als u iets wijzigt.

Meer voordelen van Vodafone Flex Mobile:

  • Eén contract met duidelijke afspraken voor uw aansluitingen. Ook voor degenen die u later toevoegt
  • Alle spraakaansluitingen zijn standaard inclusief zorgeloos bellen en sms’en in Nederland en de EU
  • Veilig werken met betrouwbare Vodafone Mobiele Beveiliging bij elke toepassing
  • Plaats meerdere bedrijfsonderdelen onder hetzelfde contract, met een eigen factuur. Verdeel kosten automatisch over diverse facturen
  • Een aansluiting meer of juist minder? Dat regelt u met één handeling in My Vodafone Zakelijk
  • Werkt soepel samen met andere Vodafone producten en diensten.

 

Geïnteresseerd?

Klinkt Vodafone Flex Mobile als de juiste oplossing voor uw bedrijf? Meer weten of meteen deze dienst afnemen? Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl

Bron: Vodafone Business

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!