Met Vodafone SD-WAN zit u zelf aan de knoppen!

Vodafone Flex is het SD-WAN netwerk van Vodafone Business. Dankzij veel unieke voordelen is dit bij uitstek het bedrijfsnetwerk van de toekomst. SD-WAN staat voor software defined wide area network. Het is een veilig privénetwerk voor bedrijven dat gebruik maakt van het publieke internet en dat via elke verbinding online kan. Veilig, privé, via het hele internet, en overal toegang. Dat is waarom Vodafone SD-WAN zo krachtig is.

 

De netwerk-touwtjes in handen: Met Vodafone SD-WAN zit u zelf aan de knoppen!

SD-WAN is de basis van Vodafone Flex. IT-managers hebben hiermee volledig de touwtjes in handen. Met SD-WAN zit u zelf aan de knoppen! Hieronder de vijf voornaamste redenen om voor Vodafone SD-WAN te kiezen volgens Jo Smits, Senior Portfolio Manager Vodafone.

1. Overal op aan te sluiten

Uw bedrijfsnetwerk is in een mum van tijd aangesloten, eenvoudig via uw bestaande internetaansluiting. Dat hoeft niet eens een netwerk van Vodafone te zijn! Handig, bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe- of tijdelijke locatie opent. En ligt er nog geen vaste verbinding? Geen punt, deze oplossing werkt ook via 4G.

2. Meteen bruikbaar

Deze nieuwe oplossing is standaard voorgeprogrammeerd. Zo kunt u bij het openen van een nieuwe locatie direct gebruik maken van netwerkapplicaties, alarmsystemen en pin. Ook met een vestiging in het buitenland.

3. Controleerbaar

Alles is real-time zelf te regelen vanuit de self-service-portal. Verhuizen of een nieuwe locatie openen? Geen probleem. U heeft volledig de controle.

4. Inzichtelijk

U krijgt inzicht in alle datastromen binnen uw netwerk. Zo kunt u direct zien of een vestiging meer capaciteit nodig heeft, of er juist bespaard kan worden op bandbreedte. Zijn er belangrijke applicaties, die nooit onderbroken mogen worden? Binnen de portal kunt u deze applicaties voorrang geven of andere juist beperken.

Flexibiliteit dankzij Vodafone SD-WAN

Vodafone Flex heeft nóg een flexibele eigenschap dankzij SD-WAN. De software is zo flexibel dat het mogelijk is om die te combineren met bestaande systemen. Een deel legacy is dus geen probleem. Voor deze situaties biedt Vodafone Business SD-WAN als een geïntegreerde functie binnen bestaande netwerkdiensten en portalen. Door een afgewogen mix te maken, zijn de voordelen van Vodafone Flex optimaal te benutten.

Geïnteresseerd?

Is uw organisatie digitaal aan het transformeren en heeft u behoefte aan een netwerk dat beheersbaar, flexibel en inzichtelijk is? Dan is SD-WAN mogelijk de oplossing voor u. Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers

Bron: Vodafone Business

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!