Vodafone Secure Device Manager

Flexibele en effectieve inzet van medewerkers is een essentieel onderdeel van vrijwel iedere organisatie. Met de inzet van smartphones en tablets in een organisatie – mobiel werken – investeert een organisatie in productiviteit, samenwerking en responsiviteit. 

Mobiel werken geeft organisaties de nodige uitdagingen zoals toestelbeheer, beveiliging, (gebruikers)controle, en beheer van apps en content. Mobiliteitsbeleid is een essentieel onderdeel hierbinnen. Van Delen kan u ook ondersteunen bij het opstellen of verfijnen van uw mobiliteitsbeleid. Maar hoe maak je het beleid vervolgens operationeel? Dan komt Vodafone Secure Device Manager (VSDM) in beeld. Vodafone biedt met VSDM  een web-based mobile device management / enterprise mobility management tool aan waarmee u zelf het beheer van uw smartphones en tablets kan opzetten en uitvoeren. 

Vodafone Secure Device Manager (VSDM) is een online Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossing voor organisaties vanaf circa 30 tot maar liefst duizenden aansluitingen, die gebruik maken van smartphones, tablets en laptops. 

Via de VSDM-portal kan een ICT-beheerder de toestellen van alle medewerkers van uw organisatie op afstand configureren, beheren en beveiligen, en kan hij mobiele apps en content op smartphones en tablets verspreiden en beheren. Ook houdt hij zicht op het gebruik van al zijn toestellen. VSDM is een krachtige beheeroplossing, die is gebaseerd op Airwatch, leider in Gartners ‘Magic Quadrant’ voor Mobile Device Management . 

Met Vodafone Secure Device Manager  kiest u voor een goed ondersteunde oplossing. Vodafone biedt onder meer ondersteuning op de volgende elementen: 

  • Marktleidend, intuïtief en gebruiksvriendelijk toestelbeheerportal 
  • Uitgebreide set aan Quick Start Guide, Admin Manuals en User Manuals en helpteksten in de VSDM portal
  • Ondersteuning bij de implementatie (standaardactivatie of ondersteuning op maat via de standaardactivatie (aangeraden)
  • Meerdere toegangspunten voor supportvragen en verzoeken over VSDM portal

 

Wilt u weten wat Vodafone Secure Device Manager voor uw organisatie kan betekenen? Vraag ernaar bij onze accountmanagers

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!