Voordelen van ondernemen met besturingssysteem Apple iOS

Staat u op het punt om over te stappen naar een zakelijke iPhone? Of bent u gewoon benieuwd naar wat iOS precies inhoudt en wat de voordelen voor u als ondernemer zijn. In dit artikel hebben we enkele voordelen voor u op een rij gezet, zodat u precies weet wat u in huis haalt als u kiest voor een zakelijke iPhone.

Exclusief voor iPhones

Zoals u ongetwijfeld weet, hoort iOS bij Apple en Apple bij het complete scala aan iPhones dat momenteel beschikbaar is. iPhones draaien volledig op het door henzelf ontworpen besturingssysteem iOS en zal er ook alles aan doen om smartphonegebruikers tevreden te stellen. Bijvoorbeeld door een up-to-date besturingssysteem dat van tijd tot tijd van een update wordt voorzien en dus uiterst betrouwbaar is. Als ondernemer is dit precies wat u zoekt.

Overzicht met de app bibliotheek

Als ondernemer is tijd kostbaar en zijn overzicht en efficiëntie veel waard. In dat kader is de App Library van iOS een mooie feature. Dit is een overzicht van al uw apps die u zelf per categorie in kunt delen. Op die manier creëert u uw eigen overzicht en heeft u razendsnel toegang tot de apps die u dagelijks gebruikt.

Navigeren

Op weg naar een bedrijf voor een kennismaking? Of met een bedrijfsuitje richting een stad waar u nog nooit eerder bent geweest? Geen probleem. Op uw iPhone vindt u verbeterde kaarten zodat u altijd uw weg kunt vinden. En wist u dat Apple in sommige steden handige verzamelingen activiteiten en bezienswaardigheden voor u in petto heeft? Een leuk extraatje!

Privacy

Als ondernemer kent u ongetwijfeld de waarde van privacy. Eigenlijk is dit een onderdeel waar u als ondernemer niet druk om zou moeten maken en daarom is het goed om te weten dat iOS u hierbij helpt. Zo krijgt u via Safari automatisch overzichten van websites die trackers gebruiken en weet uw smartphone of uw wachtwoorden zijn gelekt in een datalek.

Kies zelf uw favoriete mail en internet

Apple laat u voortaan zelf kiezen welke app de standaard moet zijn voor e-mail en internet. U kunt dus gewoon kiezen voor Gmail en Google Chrome als u dat bijvoorbeeld het fijnste vindt. Dit voorkomt dat u telkens moet switchen. Ideaal!

Apps worden gekeurd

Kent u het gevoel dat u op zoek bent naar een nieuwe app, er uiteindelijk eentje vindt, maar dat u niet zeker weet of het wel zuivere koffie is? Bij iOS kunt u die gedachten rustig laten varen. Apple voert namelijk zelf uitgebreide checks uit op alle apps die in de App Store belanden.

iOS iets voor u?

Zoals u kunt zien zijn er genoeg voordelen die iOS u biedt waar u als ondernemer profijt van heeft. Een iPhone 12 bijvoorbeeld, is dus altijd voorzien van een up-to-date besturingssysteem iOS. En die iPhone in combinatie met een zakelijk abonnement zorgt ervoor dat u een combinatie in handen hebt die ideaal is voor de werkvloer. Bent u benieuwd welke iPhone het beste aansluit bij uw bedrijfsvoering? Vraag ernaar bij onze accountmanagers

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!