Vrijblijvend advies via videoafspraak

Iedere onderneming is anders, en dat vraagt om andere telecom- en ICT oplossingen. Heeft uw hulp nodig met het kiezen van de beste oplossing? Wij helpen u graag! Plan vrijblijvend advies via videoafspraak in met een van onze experts. Net zo persoonlijk, maar dan op afstand. En dit alles natuurlijk gratis en vrijblijvend.

 

Wat is een videoafspraak?

Een videoafspraak is eigenlijk hetzelfde als een live gesprek met een adviseur, maar dan op afstand via video. We bespreken dezelfde onderwerpen, delen ons scherm om de mogelijkheden te laten zien en leveren zo een advies op maat. Gratis en vrijblijvend.

Snel een passend advies

Met een videoafspraak helpen we u sneller dan met een face-to-face adviesgesprek, vaak al binnen 3 werkdagen. Fijn, want zo kunt u snel met het advies aan de slag om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Videoafspraak ingepland, en dan?

  1. U krijgt een bevestigingsmail met daarin een inloglink. Inloggen kan al voor de afspraak, door simpelweg op de link te klikken. Zo kunt u op uw gemak alvast beeld en geluid testen.
  2. We snappen dat u als ondernemer een druk schema heeft. Daarom sturen we u 1 uur voor de afspraak nog een e-mail en sms als herinnering aan de videoafspraak.
  3. Op het moment van de afspraak klikt u op de inloglink, en u bent direct ingelogd. Geen moeilijke software nodig! Onze adviseur zit voor u klaar en het adviesgesprek kan beginnen.

Tips voor een succesvolle videoafspraak

Privacy voorop

Privacy vinden wij belangrijk. Ook online. Daarom bieden wij het videogesprek aan via een beveiligde omgeving, waar u veilig en één-op-één met de adviseur praat. Maakt u een afspraak, dan ontvangt u de link naar de beveiligde omgeving in uw e-mail.

Geïnteresseerd in vrijblijvend advies via videoafspraak met één van onze adviseurs ?

Laat uw contact gegevens achter via onderstaand formulier, of bel ons via 0342 224 444 of stuur ons een e-mail om snel een videoafspraak met één van onze adviseurs te maken.

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!