Wie zijn wij

Over Van Delen Telecom

Van Delen Telecom is sinds 1998 een betrouwbare leverancier van mobiele en vaste telecomdiensten en levert naast deze oplossingen ook steeds vaker de digitale werkplek aan haar klanten. We zijn strategisch partner van toonaangevende merken zoals Vodafone, KPN, Samsung en Microsoft. Door de jarenlange, succesvolle samenwerking en toegang tot exclusieve knowhow, zijn we in staat om onze klanten een volwaardige ICT-partner te bieden.

We zijn gevestigd in Barneveld waar we met het gehele team dagelijks ons best doen om het hoogste serviceniveau te bereiken. Passie in het vak, persoonlijke benadering en een oplossing die aansluit bij jouw organisatie, dat is waar ons team voor staat!

Sinds 2022 zijn we onderdeel van Detron. Hierdoor hebben we de beschikking over een compleet portfolio aan diensten op het gebied van de digitale IT-werkplek. Denk aan bellen met Microsoft Teams, Endpoint Services en meeting room solutions. Zo kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen in hun telecom en ICT-behoeftes.

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!